Idősek számára bűnmegelőzési rendezvények

 

A dal a tiéd! csapat előadói számos alkalommal léptek fel idősek előtt, olyan bűnmegelőzési rendezvényeken, amelyeket nyugdíjas klubokban tartottunk. A fiatalok részvétele lehetőséget nyújtott a kapcsolatteremtésre, egymás megismerésére, a bizalom erősödését szolgálta, ezáltal hozzájárult az idősek és a fiatalok áldozattá válásának megelőzéséhez.

 

Részletesen: Idősek számára bűnmegelőzési rendezvények

 

 

Éld biztonságban az életed! rendezvények

 

A bűnmegelőzési ismereteket és a zene élményét összekapcsoló rendezvényeken közös élményeket és ismereteket szerezhettek a résztvevő gyerekek és tanárok.

A műsor vázát A dal a tiéd! csapat és tagjai által írt, saját életüket feldolgozó dalok adják. Olyan pozitív viselkedésminták mutatkoznak meg az előadás során, amelyek a problémákat a megoldás felől közelítik meg, és a többi fiatal számára is példát mutatnak, olyan üzeneteket juttatnak el a fiatalokhoz, amelyek segítenek abban, hogy az életük során megfelelő döntéseket hozzanak, amelyek hozzájárulnak biztonságuk megőrzéséhez.

 

Részletesen: Éld biztonságban az életed

 

 

Éld biztonságban az életed! bűnmegelőzési alkotótábor

 

A bűnmegelőzési alkotótáborban „A dal a tiéd!” pályázat aktív tagjai mellett a „A mi dalunk!” pályázat új, tehetséges alkotói is részt vettek. A táborban zenei szakemberek, művészek és előadók segítettek a fiatalok művészi kibontakozásában. Emellett a bűnmegelőzéssel kapcsolatos kompetenciáikat is fejlesztettük, képzett trénerek és bűnmegelőzési szakemberek az élménypedagógia és a művészetpedagógia segítségével foglalkoztak a résztvevőkkel.

Különleges kortárs segítő képzéseink már bizonyították, hogy a művészet mennyi fiatalhoz képes eljuttatni a kortársak által közvetített bűnmegelőzési üzeneteket.

Helyszín: Krónikás Park Fogadó, 6768 Baks, Fő út 11.

Időpont: 2017. július 27-30. (csütörtök-vasárnap)

 

Részletesen: Éld biztonságban az életed bűnmegelőzési alkotótábor